Efter koncerten foran museetjpgKammerkoret tilbyder et alsidigt program målrettet til kirkelige højtider og/eller den aktuelle årstid. Vi synger mest à cappella, men har også mulighed for orgelledsagelse og akkompagnement til evt. fællessang i forbindelse med koncerten.

Har I særlige ønsker til programmet, vil vi forsøge at opfylde dem. Koncerten varer ca. 1 time med mulighed for indlagte pauser til fællessang.

Pris for koncerten: 5.000 kr.

Kammerkoret GOCK er et klassisk a cappella kor med omkring 25 medlemmer, der synger et bredt repertoire strækkende sig fra middelalder- og renæssancemusik til værker af nulevende komponister. Centralt i repertoiret er romantisk musik og en del kirkemusik.

Koret har normalt to programmer om året: et forårsprogram i april/maj/juni og et blandet juleprogram i november/december.

Kammerkoret GOCK mødes og øver hver mandag aften på Grindsted gymnasium. Koret arbejder med alsidig klassisk kormusik.

Koret har givet mange koncerter forskellige steder i Danmark, senest på Skagen Museum i maj 2017, og hvert andet år arrangeres en kortur til udlandet, hvor vi har sunget i bl.a. Italien, Belgien, Litauen, Slovakiet, Island m.fl. I 2016 gik turen til Tyskland, hvor de vigtige byer for reformationen Weimar/Erfurt og Eisenach besøgtes. I 2018 går turen til Holland.

Koret dirigeres af Elisabeth Fischer Jessen, der er uddannet i klassisk sang på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Her har hun desuden taget eksamen i sangteknik og modtaget undervisning i korledelse. Gennem de sidste seks år har hun opbygget stor erfaring både inden for børne- og voksenkor i Syd- og Sønderjylland, hvor hun har stået i spidsen for forskellige kor rundt om i landsdelen.

Kontakt venligst: Gitte Hennelund, +45 21 77 48 48 gitte.hennelund48@gmail.com